KULLERVO KÄRPIN FANTAASJAMAAILMA esittää:

MAAILMA LOOMINEN –
yhden miehen nukuteaterspektaakkeli!


"Kärpin ainutlaatuinen muotokieli loihtii esiin primaalisia vaistoja, jotka auttavat katsojaa löytämään oman sisäisen ugrinsa. Tätä esitystä ei voi sanoin kuvata, se täytyy kokea!"
- Artistica Fennobaltica palkintoperustelut v. 2011


ELI SUOMEKSI: Jo vuodesta 2001 turuilla ja toreilla pyörinyt yhden miehen esitys perustuu lämpimän lapselliseen huumoriin, joka syntyy hieman nuhjuisen mutta yritteliään esitystaiteilija Kullervo Kärpin yrityksistä loihtia mukana kannettavan lavakehikkonsa kätköistä spektaakkelimaista teatteritaidetta.  "Maailman Loominen" on ainutlaatuinen sekoitus taitoa, oivaltavaa huumoria, konstailematonta yleisökontaktia ja kielirajat ylittävää kekseliäisyyttä!

ESITYKSEN KESTO on n. 30 min. Haluttaessa esitykseen voidaan ujuttaa tilaajaan liittyvää teksti- tai kuvamateriaalia. Kullervo on esiintynyt niin syntymäpäivä-, hää-, pikkujoulu- kuin seminaaritilaisuuksissa. (Esimerkkeinä mm.
Neste Oil, Turun kaupunki, Kesko, Silja Line, Orion, Traduct, Naantalin Kylpylä, TietoEnator, Helsingin Asianajajayhdistys, Skanska, MacGregor...) Kullervo has also performed in English.

KULLERVON LISÄKSI tilaisuudessa voi esiintyä myös diskotanssinopettaja Boris von Wetterstrand (lisäkesto 5-15 min.), tai muita hahmoja. Kysy lisää!

REFERENSSEJÄ:

Jos nauru pidentää ikää, niin viimeisissä pikkujouluissamme tuli työvuosia lisää kaikille oikein urakalla. Kullervon loistava yhden miehen nukketeatteri-show on parasta, mitä porukkamme on koskaan nähnyt. Vielä puolen vuoden jälkeenkin muistelemme Kullervoa ja mieleenpainuneita äänitehosteita kaikulaitteineen. Toivottavasti Kullervo on saanut jo loput tavaransa tullista.
Tanssinopettaja Boriksen lähtemättömät tanssiliikkeet omittiin iltaa varten ja Bengtskärin majakkaa harjoitellaan yhä edelleen. Moni suunnittelee jo kakkoskurssin suorittamista. Boris ottaa yleisönsä, eikä jätä tanssiliikkeillään ketään kylmäksi. Diskotanssin maailmanmestaruutta odotellessa... Kiitos mahtavasta showsta, olette ihan hittejä pojat!

- Biomateriaalialan pikkujouluväki / Ulla Pitkänen, Vivoxid


Esitys oli hauska ja se alkoi yllättäen ilman esivalmisteluja, mikä oli piristävää. Kullervo Kärp sopi loistavasti pikkujouluihimme ja yleisö nautti, nauroi ja olimme osa esitystä sopivasti. Mielestämme myös esityksen pituus oli hyvä. Mukavaa oli myös se, miten yritys ja työmme oli esityksessä huomioitu :) !"

-Sari Salokivi, Tilikeskus-yhtiöt


Toimin pääjärjestäjänä Vaski-kirjastojen pikkujouluissa, joihin osallistui n. sadan henkilön yleisö Wäinö Aaltosen museossa. Mikkolan kanssa oli upeaa tehdä yhteistyötä. Hän oli valmistautunut esitykseen hyvin ja pystyi ottamaan vastaan myös organisaatiomme toiveita esityksen sisällöstä. Henkilönä Mikkola on rauhallinen ja keskittyy hyvin.

Itse ohjelma sujui kitkattomasti ja herätti suurta hilpeyttä ja sai jälkeenpäin pelkästään positiivista palautetta. Myös paikallisia tarpeita varten ”modifioidut” repliikit saivat hymyä huuleen ja upposivat hyvin kuulijoihin.

- Kaarina Koskinen, Turun kaupunginkirjasto

Kullervo tuli, näki ja voitti... nimittäin pikkujouluporukan suosion. Olemme aikaisimpina vuosina touhunneet talkoohengellä jotain kotikutoista ohjelmaa toimiston pikkujouluihin ja viime vuonna päätimme ensi kertaa ottaa ammattilaisen paikalle. Kansainvälistä ohjelmaa piti saada, mutta tiukan budjetin takia päädyimme Kullervo Kärpin nukuteatteriin. Päätöstä ei tarvinnut katua, menestys oli suurenmoinen! Artisti huomioi yleisönsä hienosti hersyvässä vuorovaikutuksessa. Oli kuulemma parhaat pikkujoulut ikinä. Suosittelen lämpimästi Kullervon poikkitaiteellista pläjäystä.

- Tero Kaiponen, Tapiola-yhtiöt


ESIINTYMISTILAN toivomukset:

- väh. 2x2 m alue, 1 kpl sähköpistorasia max. 5 m etäisyydellä esiintymispaikasta
- Miel. suljettu, rajattu tila (esim. kabinetti), jossa hyvä näkyvyys lavalle
- Äänentoisto, jos tila iso tai meluisa (tarvittaessa Kullervo voi tuoda myös oman mini-PA:n)

TIEDUSTELUT:
juhapekkamikkola@gmail.com   
tel. +358 (0)50 325 5093 / Puppet Center Poiju
 

   Kullervo

  
contact: juhapekkamikkola@gmail.com Web design by Gekko Digital